YouTube Kanaal op mijn site

Ik wil op mijn site graag de laatste video's van mijn youtubekanaal weergeven. Ik heb al wel wat dingen gevonden maar op de site van RTV Rijnmond kwam ik ook iets moois tegen. Zij maken een iframe naar deze youtube pagina: http://www.youtube.com/p/EB50D666925...en_US&fs=1 Bestaat er ook zon pagina voor mijn youtube pagina? En zo ja waar vind ik hem?

Toegevoegd na 12 minuten:
Zie rtvrijnmond.nl en dan rechterkant.

Toegevoegd na 1 uur:
Maar heeft youtube voor mijn kanaal niet gewoon zon pagina als http://www.youtube.com/p/EB50D666925...en_US&fs=1 ? Dan kan ik gewoon een iframe maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Youtube geeft een RSS feed weg, ondanks die moeilijk te vinden is. Dit is de algemene link: http://www.youtube.com/rss/user/JEGEBRUIKERSNAAM/videos.rss Met wat php/xml handigheidjes, moet je de laatste video eruit kunnen halen en die embedden. Voor het embedden kan je gewoon een willekeurige youtube video nemen, het embed dingetje klikken en dan de link eruit halen en vervangen met je php variable. Als je niet zo handig bent met php/xml dan wordt het een stuk lastiger en denk ik dat je iemand moet inhuren die het voor je wil doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100