Wat is het best platform (windows,linux,android) om een interactief messageboard op te bouwen die ook social media ondersteund?

Weet jij het antwoord?

/2500

Android is van windows dus ik denk Windows en Android Van Linux weet ik niet zo veel.

Android is een shell rondom een linux kurnel meen ik. Dus ik zou voor Android kiezen. Dan heb je het beste van twee werelden en dan denk vooral aan opensource. Bekijk maar hoe snel de android markt groeit.

Android is software wat draait op telefoons en straks tablets deze is dus niet handig. De beste is Linux versie te nemen als u hem ook wil hosten vanaf die pc. Anders is Windows ook prima hier is ook de beste software op te vinden.

Wil je zelf een messageboard bouwen of ben je opzoek naar software die dat voor je doet? Ik denk dat het platform niet zo belangrijk is in deze vraag. Zowel Windows en Linux zijn goede OSen om web-software op te bouwen. Een laag daarboven zul je ook nog moeten kiezien voor wat voor programmeeromgeving je gaat (.NET, PHP etc). Android is geen platform om je software op te draaien maar een client-OS. Software voor een android toestel kan wel toegang krijgen tot je app via een specifieke android app maar de hoofdsoftware draait centraal op een webserver en dat is android niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100