Hoe zet ik muziek vanaf mijn pc op een usb stick?

Momenteel staat alles onder Itunes en vandaar uit kan ik niet kopieren...

Weet jij het antwoord?

/2500

Selecteren/Copiëren in iTunes en plakken naar een map naar keuze werkt gewoon hoor. Toegevoegd op 09-06-2009 16:05:41 ehh... die map is dan je verwisselbare schijf (usb) natuurlijk.

Ga binnen iTunes in het menu (Ned. versie) naar: Bewerken > Voorkeuren > (Tabblad) Geavanceerd Daar zie je 'Locatie map iTunes Music'. Als je de standaard instellingen van iTunes hebt gebruikt, dan heeft iTunes als het goed is hier al jouw muziek geplaatst. Kopiëer nu dit pad (pad selecterenen dan ctrl + c) Open verkenner en plak de locatie in de adresbalk (ctrl + v) en druk enter. Nu ben je binnen verkenner op de locatie van je muziekbestanden. Vanaf daar red je het verder wel neem ik aan. En anders moet je het nog maar even terugkoppelen. Succes

Je kan in iTunes gewoon nummer selecteren en kopieeren. Als je nummers geselecteerd hebt, druk je op de rechtermuisknop en kies je kopieeren. Dan ga je naar deze computer en kies je de verwisselbare schijf (meestal e of f). ALs je daar de nummers plakt staan ze als het goed is op je mp3speler.

Gewoon copieren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100