Kun je uitgebreid zoeken op GV? Zou dat niet erg handig zijn?

Misschien ligt het aan mij, maar ik heb hier nog geen 'uitgebreid zoeken' kunnen vinden.
Is dat er niet? Of heb ik nog niet goed gezocht ;)

Wie vindt ook dat die mogelijkheid er moet komen? Er zijn al zoveel nuttige vragen gesteld, die anders lastig te vinden zijn. En vervolgens dubbel gesteld gaan worden.

De suggesties bij het stellen van een vraag zijn wel grappig, maar voldoet natuurlijk niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, mij lijkt het meer dan nuttig. En soms ook gewoon handig, om te kunnen zoeken op een bepaald sleutelwoord dat niet zozeer in de vraag alswel in de potentiele antwoorden zit, op een bepaalde auteur te zoeken enz. Nu kun je eigenlijk in grote lijnen alleen zoeken door je vraag te stellen en daar qua woorden op lijkende vragen te krijgen. Maar voor hetzelfde geld stel je een zelfde vraag met net een paar synoniemen waardoor die niet boven komt drijven. Kortom, een minimale zoekfunctie (ook voor gasten die alleen een antwoord zoeken) lijkt me eigenlijk een onmisbaar onderdeel op een site als deze.

Nee, dat is er nog niet. Ja, dat zou erg handig zijn.

Nee, maar als je een vraag stelt, die ooit al is langs gekomen zijn der zat die je er op wijzen. Werkt razendsnel.

Ik zou graag kunnen willen zoeken in ALLEEN de (hoofd)vragen zelf - zonder dat ie tegelijkertijd in de antwoorden gaat lopen zoeken. Persoonlijk vind ik 't ergerlijk dat daar geen onderscheid in gemaakt kan worden.

Ik heb er uitgebreid op naar gezocht, maar kon het ook niet vinden. Zo zou ik namelijk wel eens alle beste antwoorden willen vinden, maar dan moet je ze allemaal door. Lijkt me een handige verbetering.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100