Zijn alle vragen waar maar één correct antwoord op is te vinden op internet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lang niet alles is beschreven op het internet en zeker niet van de periode voor het net bestond. Veel zaken van nationaal of internationaal belang nog wel meer op lokaal niveau veel minder. Aan de andere kant is ook b.v. wetenschappelijk onderzoek niet altijd op het net gepubliceerd. Er blijven dus veel ja/nee antwoorden over die niet op het net te vinden zijn.

Vast niet ;-) Want over heel veel van dit soort vragen is toch discussie, dus zul je er antwoord A op vinden, en dan een site waarop mensen antwoord B verdedigen, en dan weet je nog steeds niet welk antwoord correct is.

Ook op deze vraag is maar 1 antwoord correct....zo zal er telkens wel weer een nieuwe Ja/Nee vraag verzonnen kunnen worden. Derhalve lijkt het onmogelijk dat al dat soort vragen op internet staan.

Nee - er zijn oneindig veel vragen waar één correct antwoord op is te vinden. Sowieso is internet niet oneindig groot, dus dat past niet...

Vragen met maar 1 antwoord zijn FEIT-vragen. Iets dat je nog niet weet. Maar die feiten zijn al bekend. Ik kan niet zeggen dat over elk feitje een vraag is gesteld. Of dat elke gestelde vraag op internet is geplaatst. ik denk NEE.

Nee, nog lang niet alle vragen,waarop slechts één antwoord mogelijk is zijn gesteld. Pas als het ultieme antwoord op de ultieme vraag is gegeven, zijn alle vragen op.

Nee natuurlijk niet! Op vragen over privé-zaken van iemand zul je meestal geen antwoord krijgen, in ieder geval niet van mij.

banjo hetzelfde als frikadel speciaal?? ik weet zeker dat dat niet op internet staat

Nee, want de vraag: Hoe heet mijn buurvrouw op nummer 31, wordt niet goed beantwoord.

Een vraag als 1+1 = Elk antwoord behalve 2 is niet waar. Voor de rest zijn er weinig absoluten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100