weet iemand waar ik een goede ondertiteling kan vinden voor sister act?

want ik heb er wel al een paar gevonden maar die lopen allemaal verkeerd, te snel weet iemand een site waar ik een goede kan loaden? b.v.d Aaltje

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek bij google op de exacte bestandsnaam zoals je de film hebt gedownload, dan weet je zeker dat je de goede ondertiteling er bij krijgt. Voorbeeld: Diamond is iemand die heel veel films online zet, in de bestandsnaam staat bij hem dan ook altijd diamond erbij.. Zo weet je zeker dat je de juiste versie hebt.

De 'goede' hangt af van de versie die je hebt. De meeste releases hebben een bepaalde tag (releasenaam) Op http://subscene.com/ of nlondertitels kan je wel veel die release tags terug vinden, en gebruiken om de juiste te downloaden.

gebruik gom media speler. http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html hiermee kan je ondertitelingen invoegen maar ook synchroniseeren. ( teminste je ondertiteling eerder of later laten starten) hiermee krijg je de meeste ondertitelingen wel mee op hun plek:) werkt bij mij al jaaren prima.

Nederlandse bedoel je waarschijnlijk. Hier haal ik alles vandaan: http://www.nlondertitels.com/ voor jou dan http://www.nlondertitels.com/search/q/sister%20act/1

www.ondertitel.com heel veel ondertitelingen van films en zelfs series.

BSplayer FREE zoekt zelf de ondertitel bij wat je aan het afspelen bent! http://www.bsplayer.org/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100