Mijn pc is in eens vreselijk traag geworden. Ik heb hem ruim in de tijd terug gezet en hem op virussen gescand maar niets gevonden.

de youtube filmpjes draait hij nauwelijks of niet af of met heel lange laadtijden. Het lijkt het meest op internet via een oud modem van vroeger (30 secondenvoor een foto)
Gegevens Pentium dual core, vista.

Weet jij het antwoord?

/2500

schoon je cache folder eens op met CCcleaner. gerarandeert dat je internet weer sneller wordt Toegevoegd na 24 minuten: kijk anders even bij de link hieronder. zoek dan even mijn antwoord op

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/kunt-slome-...

Misschien eerst eens defragmenteren.....kan helpen

Ja probeer inderdaad eens de computer te scannen met Ccleaner (crap cleaner) om te zien of dit de PC wat sneller maakt. Download Ccleaner hier gratis: http://www.freewaredownloads.nl/downloads178.html Ook zou je de processen van de PC eens moeten bekijken. Zijn er processen actief die je niet nodig hebt? Een andere handige tool is dan misschien Glary Utilities. Hier zit ook een performance verbeteraar in. Download: http://www.freewaredownloads.nl/downloads456.html En mogelijk is het een hardware storing. Misschien is er een probleem in het geheugen, mainboard, etc. Ook dit zou je even goed moeten checken allemaal. Zet anders bij het opstarten in je Mainboard-setting de geheugen controle eens aan. Of gebruik ook hiervoor software tools.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100