Waarom valt mijn internet om de 5 minuten uit?!

Ik word er onderhand gek van, om de 5 minuten valt mijn internet uit.. Dit is al een week zo. Weet iemand het misschien? Komt het door de nieuwe msn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1) Zet als eerste je router eens uit (1 minuut ofzo), en daarna weer aan. 2) Als dat niet helpt, ga eens (als je een portable hebt) met draad op je router, als je wireless verbinding maakt. 3) Bij wireless ook eens controleren of je wel op je eigen router verbinding maakt, en niet per ongeluk bij een buurman om de hoek op de router zit.

Nee komt niet door de nieuwe MSN. Ik heb het nieuwe MSN en heb er geen last van. Lijkt me wel tijd dat je contact opneemt met de storingsdienst van de internetprovider.

Lijkt mij iets met je router.

Heb je draadloos? Probeer eens met draad. Gebeurt het dan nog steeds?

Indien je ADSL hebt, dan kan het zijn dat je verbinding niet stabiel is, je hebt dan een zogenaamde "Klapperlijn". Vaak is dit te verhelpen doordat de provider aan de netwerkbeheerder vraagt je maximum snelheid omlaag te brengen. Hiervoor moet je contact opnemen met je internet provider en deze vragen de lijn te laten doormeten.

Waarschijnlijk maak je gebruik van een draadloos netwerk dat niet zo stabiel is. In het andere geval moet je even je router opnieuw resetten (zie vorige reactie).

Ik heb dit ook gehad. Ik gebruikte toen Zonealarm als firewall. Als je deze ook gebruikt zou ik een andere nemen, zoals de gratis Windows firewall.

Dit hadden wij ook. Heb je , je weet wel die stekker bij je telefoon, heb je daar al gecheckt of hij vochtig is ? En anders : je internet provaider ( of zoiets ) bellen. Hebben wij ook gedaan. In ieder geval: Veel succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100