Wat is de downloadmelding die ik sinds kort bij het bezoeken van Hyves krijg?

Sinds gisteren krijg ik bij het bezoeken van Hyves steeds dat balkje bovenin beeld dat Explorer om veiligheidsredenen bepaalde bestanden om te downloaden geblokkeerd heeft op deze site.

Wat is dit, en kan ik dit veilig aanklikken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De nieuwe Explorer 8 van Windows vraagt bij veel handelingen op internet of u het bestand wilt downloaden, voor u eigen veiligheid wordt dit gevraagd. Als u de site vertrouwd klikt u op downloaden en slaat het bestand op. Vertrouwd u het niet geheel, ga dan naar windows verkenner daarna naar de map waar u het bestand heeft opgeslagen. Ga er met de muis opstaan en klik met de rechterknop en kies de functie deze map scannen. U virusscanner zal de map of het document scannen op kwaadaardige dingen. Hopelijk heeft u iets aan mijn uitleg, Succes !

Misschien helpt het om Hyves aan je vertrouwde websites toe te voegen (via het menu Extra > Opties: tabblad Beveiliging dan selecteer je Vertrouwde Sites en vervolgens klik je op de knop Websites om Hyves eraan toe te voegen). Zie ook de uitleg hieronder. Daarnaast kun je in Internet Explorer op het tabblad Beveiliging ook voor de Vertrouwde Websites een "Aangepast Niveau..." instellen. Anders wordt het misschien eens tijd om een andere webbrowser te proberen. Mijn persoonlijke favoriet is al jaren Mozilla Firefox. Daarnaast is er inmiddels ook Google Chrome. Die browsers vind ik vele malen gebruiksvriendelijker dan Internet Explorer.

Bronnen:
http://google-chrome.startpagina.nl
http://mozilla-firefox.startpagina.nl
http://www.intelly.nl/content.asp?m=M285&s...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100