Kan ik het wachtwoord van mijn oude Youtube account nog ergens verkrijgen, als het emailadres van dat account niet meer bestaat?

Ik wil een filmpje verwijderen, maar het staat in een oud Youtube account waar ik niet meer ik kan loggen omdat ik het wachtwoord niet meer weet. Ik kan het opvragen, maar het wachtwoord wordt naar het emailadres gestuurd waarmee ik 3 jaar geleden geregistreerd stond. En dat bestaat niet meer. Ik heb al op diverse contact buttons gedrukt om mijn vraag daar te stellen maar zie geen mogelijkheid dit soort vragen te stellen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat kan helaas niet. Je zou natuurlijk een persoonlijke mail naar YouTube kunnen sturen. Hopelijk was het niet een al te voorschut filmpje...

Je gaat naar "http://www.google.com/support/youtube/bin/request.py" waar je in een duidelijke email je probleem uit legt. Daarnaast vertel je zoveel mogelijk feiten over je account, dingen die niet op je profiel te zien zijn, om daarmee aan te tonen dat hij van jou is, verborgen dingen als je oude email, je geboorte datum etc. Meestal geven ze je dan een tijdelijk wachtwoord en kun je je email adres wijzigen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100