Hoe kan je het NOS Debat volgen op Twitter? #NOSDebat, dat weet ik. Maar ik heb geen twitter account. Hoe kan ik de berichten toch volgen ?

oké door naar twitter.com te gaan, maar kan je ook instellen dat nieuwe berichten automatisch getoond worden, want ik moet steeds op "vernieuwen" klikken.
Is er een mogelijkheid dat er automatisch ververst wordt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

F5 blijven klikken als er een nieuwe tweet is

Bronnen:
http://twitter.com/#search?q=%23nosdebat

gewoon naar twitter.com gaan.. dan zoeken op NOSdebat... en vervolgens geeft hij bij mij continu(iedere 20 seconden?) dat er nieuwe tweets zijn, dus daar even op klikken op het moment dat je uitgelezen was op de oude tweets... Toegevoegd na 28 minuten: ik weet dat het erg laat is... maar dit is de "livestream van twitter voor nos-debat http://trends.ellerdale.com/embed/topic?q=%23nosdebat&tab=stream

het programma paratweet installeren. Hiermee kun je zelf instellen wat voor # je wilt volgen. Je hoeft geen twitteraccount, wel een paratweet account. Het werkt heel leuk.

Bronnen:
www.paratweet.com

Je kan ook naar http://live.NU.nl gaan - dit is een site (van de makers van NU.nl) waar de populairste discussies op twitter worden getoond en kunnen worden gevolgd. De populaire verkiezingsdebatten zijn hier ook te volgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100