zitten er virussen bij het downloaden van enige poker programma's zoals partypoker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat er een verhoogde kans is. Hoe populairder en vrijlijk hoe meer de virusmakers zich daarop richten. Niets is beter als de zwakte van de mens.

Het kan natuurlijk altijd, al is de kans daarop bij bekende pokersite's zeer klein. Ze hebben hun beveiliging goed op orde, moet ook wel want als het een keertje fout gaat, dan is dat zeer slechte reclame. Bij kleinere site's zou ik wel iets meer oppassen.

Het hele Ipoker netwerk (waarvan Titan poker denk ik de grootste is) zou ik van af blijfen. Niet dat er virussen op zitten maar hun verkopen je adressen door waardoor je allemaal spam in je brievenbus aan huis krijgt. Oppassen dus! Toegevoegd na 9 minuten: Ik vergeet hierbij te vermelden dat ik mensen ken die zelfs gebeld worden door omdat het nummer doorverkocht is.

Je moet altijd oppassen met dit soort programma´s. Ze zijn populair, dus ook onder de hackers en virus verspreiders. Niet alleen om je computer te hacken maar zeker ook voor je gegevens en inderdaad om je gegevens en adressen door te verkopen. Deze risico loop je trouwens altijd wel op internet dus dat is zeker niet nieuw. Als je goed je virusscannerd bijhoud heb je al een vrij goede beveiliging. 100% garantie krijg je nooit natuurlijk, maar dat is op geen een site. Ga gewoon lekker spelen, kijk goed uit met je gegevens geven voor een betaling en check dan vooral goed of je het juiste adres in je balk hebt staan mocht je voor echt geld gaan spelen, niet mijn idee maar dat moet je zelf weten natuurlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100