Hoe kan ik meer links krijgen zonder te spammen?

Om mijn nieuwe web site in Google te krijgen moet ik links krijgen vanaf andere websites. Nou wil ik dat best regelen, maar ik wil niet gaan spammen. Hoe krijg ik dit dan voor mekaar?
http://www.youtube.com/watch?v=Zcu3fp5G5EI

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sommige sites willen linkpartner worden. Vaak zie je dan een knopje linkpartners. Jij plaatst dan een link naar hun website en zei naar de jouw site. Op www.sitedeals.nl zetten sommige webmasters ook oproepen en jij kan daar een oproep plaatsen.

Op sommige discussiefora wordt een url in de signature prima gevonden. Als je actief bent van discussiefora, is het de moeite waard om de regels daar even op na te slaan. Omdat je signature onder iedere post automatisch komt te staan, óók posts uit het verleden, kun je zo ineens een hele bulk links genereren. Maar: alléén doen als de regels van het forum dat expliciet toestaan of je toestemming hebt gevraagd en gekregen van de beheerders! En natuurlijk alleen op fora waar je sowieso actief bent. Hier op GV mag je trouwens ook de url van je site in je profiel zetten. Ik zie hem in jouw profiel nog niet staan. Direct even doen, is toch weer een link naar je pagina erbij!

Meld je site eerst aan bij Google, Yahoo! en andere zoekmachines. Zie de verwijzingen hieronder. Ga vervolgens naar Startpagina.nl en zoek daar subpagina's die horen bij het onderwerp van jouw website. Vrijwel elk onderwerp heeft daar wel een eigen pagina. Onderaan elke subpagina staat een opmerkingen/suggesties-link waarmee je je website onder de aandacht kunt brengen van de beheerder van de subpagina.

Bronnen:
http://search.yahoo.com/info/submit.html
http://www.google.nl/addurl/
http://www.startpagina.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100