hoe kan ik met google chrome internetten met google?

ik heb google chrome gedownload maar elke keer als ik wil zoeken dan krijg ik yahoo terwijl in google chrome heb gedownload,

hoe kan ik ipv Yahoo gewoon Google krijgen?

alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Open Google Chrome. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op drie puntjes -> Instellingen. Selecteer Google in het dropdownmenu in het gedeelte "Zoekmachines beheren" als je standaardzoekmachine. Waarschijnlijk heb je dit al geprobeerd, en is het een malwareprobleem. Want een toenemend aantal browser hijackers verwijzen internetgebruikers momenteel door naar de search.yahoo.com website zonder hun toestemming. Ontwikkelaars verspreiden dit soort browser hijackers via PUPs (Potential Unwanted Programs). PUPs bestaan uit ongewenste toolbars, browser plugins, en aanverwante software die vaak bij gratis software meegeleverd worden en al dan niet ongevraagd meegeïnstalleerd worden. Oplossing 1 Klik op het Chrome menu, selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar "YTD Video Downloader" (of een andere onbekende extensie), selecteer deze en klik op een prullenbak-icoon. Oplossing 2 Hopelijk haalt het gratis programma AdwCleaner de malware voor je weg. https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ Of Malwarebytes (kies gratis versie). https://nl.malwarebytes.org Of Junkware Removal Tool van Malwarebytes https://nl.malwarebytes.org/junkwareremovaltool/ HitmanPro zou m’n laatste keuze zijn: https://www.hitmanpro.com/en-us/downloads.aspx Oplossing 3 Reset Chrome. Klik op het Chrome menu en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd…. Nadat je helemaal naar beneden hebt gescrolld klik je op Reset-knop. In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de ‘resetten’-knop te klikken. Oplossing 4 Onderstaande app scant en verwijdert programma’s die problemen kunnen veroorzaken met Chrome, zoals crashes, vreemde opstartpagina’s of werkbalken, ongewenste advertenties waar je niet vanaf komt of andere wijzigingen in je browser. https://www.google.nl/chrome/srt/ Oplossing 5 Verwijderen Chrome. Het kan helpen de browser te verwijderen en opnieuw te installeren. Volledige verwijdering kun je het beste doen met een programma als Revo Uninstaller (gratis versie) of Geek Uninstaller. http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html Systeemherstel Als niets helpt: zet de computer terug naar het tijdstip waarop je nog geen last had van het probleem.

Bronnen:
https://www.pcrisk.nl/verwijderingsrichtli...

Als ik jou was zou ik even je laptop/pc naar de fabrieksinstellingen zetten, is alles schoon en dus warschijnlijk ook van Yahoo heb er ook een tijdje last van gehad, het kan ook zijn dat je een Extientie in je laptop/pc hebt..Die moet je dan uitschakelen en verwijderen, dat kan ook een hoop veroorzaken! Groetjes Jesse.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100