Is het verboden youtube fimlpjes te downloaden?

Zijn die filmpjes op youtube beschermd of public domain.
Waar moet je dan zijn voor de rechten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je ze bekijkt dan download je ze al, dat wist je niet. Die filmpjes komen in de hidden cachemappen van windows zelf en worden na verloop van tijd gewist. Maar je moet ze al downloaden enkel en alleen om ze te zien. En je mag ze ook nog eens onderscheppen ook als je dat wil en ze later nog eens bekijken. Je mag ze dan wel weer niet elders gaan publiceren, dat mag dan weer niet.

Er is een heel makkelijk programma waarmee je de filmpjes kan downloaden. Als een artiest hiermee niet akkoord gaat, dan staat er : insluiten op verzoek van de artiest uitgesloten. Dat lijkt mij een duidelijk signaal dat deze auteurrechtelijk beschermd zijn.

Hier staat het keurig beschreven, met zelfs de voorwaarden van Youtube erbij: http://blog.iusmentis.com/2008/09/30/geld-verdienen-met-youtube-filmpjes-mag-dat-2/ Downloaden mag, maar niet met de bedoeling om er geld aan te verdienen. Wanneer u bijvoorbeeld een videoclip download van Youtube, mag u die enkel laten zien in familiekring en zeker niet doorverkopen.

alle filmpjes zijn al in je PC gezet ! elke filmpje die je kijkt, ga je dan naar "tijdelijke internetbestanden" map ,klik grootte balk, en even zoeken ! klaar

Nee het is niet verboden ofzo. Je kan ze gewoon als Flv bestand downloaden..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100