Is met een gratis versie VPN verbinding je internet verkeer echt versleuteld en beveiligd tegen afluisteren en aftappen??

Ik heb uit de appstore een Gratis versie VPN verbinding en op me pc heb ik Firefox met ingebouwde VPN verbinding bijde VPN verbindingen maak een verbinding met een land buiten Europa . Ik vraag me af of de FBI En de AIVD dan nog kunnen afluisteren meekijken met het internetverkeer

Weet jij het antwoord?

/2500

Gratis of niet gratis maakt niet uit voor kwaliteit van versleuteling. 100% beveiliging tegen afluisteren en aftappen is er niet, maar met een VPN verbinding maak je de kans kleiner.

Je kunt niemand vertrouwen hier in... Immers wat is het verdienmodel van die gratis VPN? En waarom als veiligheid en anonimiteit voorop staat toch alles gratis willen hebben? Gewaarborgde veiligheid en anonimiteit kost gewoon geld, iemand die de dienst aanbiedt moet overal ter wereld zogenaamde "exit-nodes" huren en waar doet hij dat dan van, het zal geen filantropische instelling zijn. Dus nee, je kunt niet 100% vanuit gaan dat waar jij niets voor hebt betaald het ook daadwerkelijk is. En als gratis toch je ding is want je hebt het geld simpelweg niet, neem dan Whonix, da's opensource en heeft een schare trouwe community.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100