Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik geld verdienen met Bitcoins?

Nu de koers van de Bitcoin de laatste dagen heel erg is gezakt, dacht ik dat het slim zou zijn om Bitcoins te kopen en als de koers weer hoog is te verkopen. Kan ik hier uberhaupt winst uit halen als ik ongeveer 150 euro "inleg"? En kent iemand misschien een goede website die Bitcoins verkoopt en inkoopt (betaling met IDEAL)

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
in: Internet
714
paulus811
7 jaar geleden
Ik zou die 150 lekker in het casino vergokken. Er is bijna niets grilliger dan de bitcoin koers die weliswaar van 1050 naar 875 is gezakt in een paar dagen, maar begin december nog op 700 euro stond.
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Maar zou het niks opleveren als ik dat wel zou doen?
gvrox
7 jaar geleden
Zelfs al zou je optimaal gebruik maken van zo'n koersschommeling, dan levert het hooguit een paar tientjes op. Vind je dat wel de moeite waard ?
paulus811
7 jaar geleden
Het kan iets opleveren, mits de koers flink stijgt en je rekening houdt met de transactiekosten want die ben je sowieso kwijt. Op zo'n klein bedrag heb je dus al meteen verlies. Niemand zal garanderen dat je winst maakt, maar het kan wel. En 150 euro is ook niet zo'n hoog bedrag dat je daar de rest van je leven ziek van bent. Maar het is natuurlijk geen beleggen, maar gewoon gokken wat je doet want je beslissing is op helemaal niets gebaseerd.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Recent is de botcoin-prijs boven de €1000 uitgekomen (€1000 voor 1 bitcoin dus). Zou je enkele maanden geleden €600 voor dezelfde valuta betaald hebben, zou je nu een leuke winst kunnen pakken. Dus ja, er valt zeker geld mee te verdienen maar met het investeren van €150 zul je niet ver komen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding