mijn vraag is of ik tv kan kijken op mijn beeldscherm als ik een ethernet verbinding aanleg tussen mijn tv en mijn beeldscherm?

Ik zat te denken aan ethernet kabels met powerline adapters. dan heb ik geen onnodige kabels door het huis lopen en dan heb ik als het goed is nog een HD ontvanger nodig om tv te kunnen kijken. Ik heb gister de hele dag op internet gekeken hoe ik dat moest doen maar ik snapte het niet en ik zou dus graag willen weten of ik met een ethernet verbinding en een hd-ontvanger gewoon tv kan kijken op mijn beeldscherm? zo ja hoe moet ik dat dan installeren? en zo nee hoe kan ik dat wel?

P.s. bestaan er ook ethernet -> HDMI kabels want ik heb geen ethernet ingang in mijn beeldscherm. ;)

alvast bedankt voor het reageren.

Weet jij het antwoord?

/2500

https://www.allekabels.nl/hdmi-versterker/1784/1196512/hdmi-verlenger-via-utp.html?gclid=CjwKEAiA17LDBRDElqOGq8vR7m8SJAA1AC0_ibuaLn8pjd5uS3HmuYwfxqKKex3NtooVQ7478XEKUhoCsvHw_wcB Dit is volgensmij een prima oplossing hdmi --> ethernet --> powerline --> ethernet --> hdmi. Volgensmij moet dit wel prima voor te stellen zijn. Een nadeel is dat de maximaal ondersteunde resolutie 1080p is (dus maximaal hd, geen 4k ondersteuning) Toegevoegd na 5 minuten: Wel is het zo dat powerline aansluitingen naar mijn weten een vrij zwakke overdrachtssnelheide hebben. Verder bestaat de kans dat het betreffende verzend en ontvangapparaat in de knoop komt met andere apparaten. Bij het inpluggen van de verzenender en de output van de ontvanger is btw geen internetverbinding. Het beeld wordt namelijk enkel verstuurd daardoor is er geen internetverbinding, alleen een verbinding tussen de verzender en de ontvanger. Enkel een netwerk tussen twee punten. Ook vervelend: wisselen van zender op je hd-ontvanger. Maar ik weet niet hoe u dat opgelost heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100