Wie weet een website waarmee je een website maakt?

Ik ben opzoek naar een website waar je je eigen website maken kan.
Het is volgens mij een japanse of chineze website met een "I" in de naam en volgens mij ook een "X" maar dat weet ik niet meet zeker.
Je kon het helemaal naar eigen smaak inrichten, eigen textfonts en achtergronden. Het zag er best profesioneel uit, niet zoals de standaard sites. Kan iemand mij hieraan helpen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn heel veel websites waar je een eigen website kan bouwen. Die chinese website waar jij naar zoekt heb ik niet gevonden, maar waarschijnlijk vind je een goed alternatief. Je kan namelijk ook professionele websites inrichten/bouwen/opzetten met de programma's van de LOI, Strato, Hostgator en je kan het ook zelf leren. Zie bron.

Bronnen:
http://starturl.com/gmpyn
http://www.html-site.nl/forum/

Meer dan onderstaande heb ik niet gevonden. (maar dat zegt niks) Toegevoegd na 1 minuut: http://www.squidoo.com/hoe-bouw-ik-een-website

Bronnen:
http://www.123website.nl/pages/receive.asp...

Ik ken wepje, dat is de beste Nederlandse die er is...

Je moet even kijken wat voor soort website je wilt gaan maken afhankelijk daarvan zijn er ook meerdere programma's waarmee je heel makkelijk zelf een site kunt maken. Belangrijk is ook te letten op waar ga je die Hosten, wat mag je hoeveel data kan erop, etc etc. Als je verteld wat je precies wilt kan ik eens voor je gaan kijken. Met bv Joomla kun je hele mooie sites maken welke gericht zijn op bv nieuws, artikelen plaatsen maar ook een webwinkel kunt maken. zie onderstaande link

Gewoon aan de slag gaan met wordpress dat is eenvoudig en je kunt door de gratis templates die er te vinden zijn een super professionele website online zetten.

Bronnen:
http://www.secretaresse-nieuwtjes.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100