Wat te doen tegen slecht internet?

Ik zit sinds 2 weken op mezelf. Nu is het zo dat er in dit pand al internet is vastgelegd. Onder een provider waarvan de naam mij onbekend is. Ades BV. Zo schijnt als ik mijn internetsnelheid controleer.

Dit is dus zo geregeld blijkbaar dat elke studio in dit pand van hetzelfde internet gebruik moet maken. Ik heb wel een eigen router maar de snelheid is absurd laag. Meestal rond de 0.40 mb/s.

Nu is hier waarschijnlijk niks aan te doen omdat het internet gewoon gezamelijk is.

Weet iemand hier een andere passende oplossing voor? Ik heb mijn router-kanaal al veranderd, dat levert geen sneller internet op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de website van je provider staan meestal tips Maar toch geef ik je een paar tips: 1. Een WiFi signaal kan zich storen aan andere elektrische apparaten 2. Indien je tv verbonden is met internet kan dit ook voor vertraging het is dus zeer onverstandig om die 2 naast elkaar te zetten 3. Een WiFi modem hoger plaatsen kan af en toe ook helpen 4. Bij de bron heb ik een link geplaatst waar je nog meer tips van kan halen kijk daar ook even en kijk nog even op de website van je eigen provider Succes!

Bronnen:
https://www.ziggo.nl/klantenservice/intern...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100