Het is mij opgevallen dat de meeste gebruikers die meer dan 100 punten hebben, een eigen afbeelding (avatar) hebben,

(zie : http://www.goeievraag.nl/top), terwijl zeer veel gebruikers onder 100 punten de standaard nemen.
Heb jij vanaf het begin een "eigen" afbeelding gehad?
Zoniet, wanneer was voor jou het omslagpunt en waarom?
(Wij hebben vanaf het begin een eigen afbeelding.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ik me op een forum/community inschrijf, dan voeg ik vrijwel direct mijn eigen avatar toe. In mijn geval mijn baby-foto :). Ik lijk er trouwens volgens mijn ouders niet meer op.

Ik heb meer dan honderd punten, en de standaard avatar. Altijd al gehad.

Bij mij vanaf ongeveer 40 punten denk ik (je begint natuurlijk met 25 punten). Want eerst wilde ik al de laatste vragen doorspitten en toen ik daarmee klaar was, was het tijd om een leuke foto uit te kiezen.

Ik had het niet vanaf het begin. Toen had ik niet eens door dat het kon. Toen ik het zag bij meerdere mensen heb ik een leuk plaatje gezocht en die gebruikt als avatar. En die standaard die "neem" je niet maar staat gewoon als standaard ingesteld als je een accaount aanmaakt dus als je niet door hebt dat je ook een eigen kan kiezen dan reageer je met die...

Ik begon met wat antwoorden, en alras heb ik mijn settings langs gelopen en een avatar uit mijn plaatjescollectie toegevoegd. Hopelijk wordt Ivet Lalova door velen net zo gewaardeerd, en doet ze mijn punten zeer snel oplopen :)

Zodra ik vermoed dat ik op een community/forum/... wat langer verblijf, neem ik een avatar. De keuze voor die avatar is altijd weer anders (random). Mensen die slechts een paar vragen willen stellen, zullen waarschijnlijk gewoon de moeite niet willen nemen om een avatar aan te maken.

Al jaren dezelfde avatar."Samenspraak,toekomstblik".

De avatar die ik gebruik staat voor een vrijbuiter op zee. Symboliek van je eigen koers te varen met zout op mijn huid.

Ik heb eerst eens rondgekeken wat GV precies was en heb toen pas mijn logo geupdate als avatar... En of ik toen onder of boven de 100 zat heb ik echt geen idee meer van...

Ik had eerst een dringende vraag, stelde die en was verkocht. Heb toen meteen deze avatar ingesteld. Waarom? Ik vond de standaard avatars een beetje onpersoonlijk staan, alsof je maar tijdelijk op de site bent. Waarom deze? Geen idee, werd er vrolijk van. Had de foto ondekt toen mijn zoontje plaatjes van apen op de computer wilde kijken.

Ik heb eigen afbeelding, omdat ik geen zin heb om dat in te stellen. Daarnaast weet ik geen leuke afbeelding.

Ik heb de avatar pas neergezet toen ik deze site vaker begon te bezoeken.

Ik heb geloof ik mijn eerste vragen gesteld en beantwoord als 'gast' en toen ik merkte dat mijn interesse was gewekt heb ik mijn naam en plaatje ingesteld. Mijn avatar is een stukje van wat ik op mijn muur heb geschilderd: de mantra/meditatie van het leven...JAJAJAJAJA...

Ik heb direct mijn avatar ingesteld. Dit had niets met punten te maken. Echter kun je wel zeggen dat mensen die meer dan 100 punten hebben langer aanwezig zijn op het forum en wat meer geneigd zijn 'hun stempel' te drukken. Daarom wil je dan wel herkenbaar zijn.

Ha, die Coby&John; Het zal niet ter viering van mijn eerste punt zijn geweest, maar ik heb het plaatje van mijn alter ego al vrij vroeg in mijn 'carrière' toegevoegd.

Mijn plaatje had ik al vanaf de eerste punt! En het plaatje laat zien van welke muziek ik hou. :)

Een avatar moet iets van jezelf laten zien. Niet zoals KBelg die een plaatje heeft wat vaak voorkomt bij iemand die niks weet.

Bij mij duurde het eerlijk gezegd wel even voor ik een eigen plaatje had. Dat had er voor een groot deel ook mee te maken dat ik vooral op m'n werk op goeievraag zit. En om daar nu plaatjes op te slaan om ze te kunnen uploaden enzo... en als ik er thuis een keer achter zat dacht ik er natuurlijk niet aan hehe Normaal kies ik ook vrij snel een eigen plaatje

Gelijk vanaf het begin. Het is een beetje mijn beeldmerk.. ben er aan gehecht ;)

Ik was al vrij snel verslaafd aan deze site dus maar meteen een afbeelding gemaakt. Lekker herkenbaar ;-)

Ik heb al een tijdje de afbeelding van mijn hamster. Maar niet vanaf het begin Dat wilde ik wel doen, maar m'n moeder moest het uploaden. Ik kan dat niet. En omdat m'n moeder niet altijd tijd heeft moest ik wachten.

Ik heb mijne pas gekozen toen ik al over de 300 punten zat geloof ik. De reden dat ik er een heb gekozen is vooral gewoon omdat dat dat poppetje me begon te vervelen eigenlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100