hoe kan het dat ik bij sluiten van skype enkel een belgeluid krijg en geen reactie (dus geen sluiten)?

al de andere programma's doen gewoon maar skype wil dus niet sluiten. ik hoor alleen een "pling" en waar ik ook op druk (met rechtermuisknop dus "skype sluiten" bv) het blijft daarbij.
sowieso geraak ik met skype enkel in een soort beginpagina, met info over skype, en waar ik ook mijn foto/skypenaam zie en mijn profiel kan veranderen maar nergens zie hoe ik aan mijn contacten geraak. updaten gaat ook niet...(ik dacht dat het misschien daaraan lag).
Via taakbeheer krijg ik het evenmin dicht....
waar kan dat aan liggen?

Toegevoegd na 16 minuten:
als ik - na induwen van rechtermuisknop - op "skype" klik dan krijg ik een pagina waarin ik mijn skype naam en wachtwoord moet ingeven. dit lukt ook niet. ik heb het wachtwoord al gewijzigd dan krijg ik een link en daarmee kan ik inloggen, maar ik kom dus enkel op die beginpagina...
maar als ik dan terug sluit en opnieuw naar de koppeling in de taakbalk ga en ik wil mijn wachtwoord intikken met de nieuwe gegevens dan lukt het weer niet....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Da's inderdaad een "leukigheidje" van Skype, volgens mij vanaf Windows 7 als ik mij goed herinner. Standaard blijft Skype geopend staan in de taakbalk. Dit kan je veranderen door een vinkje weg te halen. Die vind je als volgt: menubalk >>extra>>instellingen>>geavanceerd. Hier haal je het vinkje weg bij : Skype in de taakbalk tonen zolang ik ben aangemeld. Daarna kan je Skype afsluiten door met rechts te klikken op het icoontje bij de systeempictogrammen rechts onderin. Dan sluit je Skype daadwerkelijk af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100