Wie heeft de mooiste avatar op goeievraag?

Is het die Sinterklaas die iedereen begroet voor hij antwoordt, of toch die vent met de apenfoto? Of die brakende Aziaat voor de McDonalds, de windmolen, of de Aziatische tekens? Of toch die charmante dames die gewoon hun echte foto posten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor deze vraag heb ik héél lang moeten rondkijken, rondzoeken en snuffelen. Na lang wikken en wegen, heb ik een lijstje erbij gepakt, gerturfd en heb ik mijn conclusie eindelijk kunnen maken. Iedereen heeft de mooiste. Iedereen vindt zijn eigen mooi. Anders heb je' m niet. En om eerlijk te zijn vind ik ze allemaal mooi. Ik heb zelf gekozen voor een foto van mijn eigen oog met het idee dat alles waar ik mijn antwoord op geef, het mijn mening is. ik "zie" het op een bepaalde manier. Óh, echt ik denk TE veel na. Ik stop er gelijk mee ;)

Ik vind mijn eigen avatar het mooist, anders had ik een andere gekozen. De reden dat ik hem zo mooi vind is dat deze Neanderthaler er enerzijds zo afzichtelijk en anderzijds ook zo vriendelijk uitziet. Ik hou wel van dergelijke tegenstrijdigheden. Bovendien vind ik het wel aardig dat een uitgestorven familielid gewoon kan meekomen in het Internet tijdperk. Hij heeft het toch aardig snel opgepakt.

Die van mij natuurlijk

Bob Dylan hier links natuurlijk

origineel hè

Tja, ik vond de mijne gewoon leuk. Maar ik vind andere soms erg origineel!

Die van mij betekent Dubbel Geluk. Mijn sterrenbeeld is tweeling, en ik heb de neiging alles in tweevoud te doen: 2 salontafeltjes, 2 dezelfde stoeltjes, vazen, kandelaars, noem maar op. Maar mijn 2 zonen zorgen echt voor mijn dubbel geluk.

ikke ikke!

Tja, Lijkt me duidelijk.

Ik moet zeggen dat ik jou "MC escher" avatar ook best mooi vind. :)

Ik vind hem niet de mooiste, maar het is zeker wel degene die de meeste vragen oproept, want wat is het nou? Die van sjors dus......

Bij die van mij heb je wel meteen het idee dat je met een intelligent persoon te maken hebt, dus daarom vind ik die van mij het mooist. Alhoewel die Mc Asia ook direct een goede indruk geeft van de persoon.

<--Deze natuurlijk.

Bronnen:
www.ataraxia-advies.nl

Laten we deze niet vergeten... moet je deze foto eens in het groot zien, prachtig !

Die van mij oogt niet mooi, maar hij heeft een doel. Mijn eerste vraag op goeievraag ging over het uitroeien van zevenblad. Heb hiervoor vele goede tips gekregen (waarvoor mijn dank!) Nu moet ik aan de slag. Elke keer als ik het onkruid tracht te ontvluchten door vragen zoals deze te gaan beantwoorden, wordt ik door deze avatar erop gewezen dat ik eigenlijk spijbel. Dat is toch ook mooi!

Mooi weet ik niet. Wel de leukste wellicht?

die van che. :)

Bronnen:
mezelf :P

che heeft de mooiste avatar!

Ha, die Chaticteddy; Ik natuurlijk, want anders had ik wel een andere gekozen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100