Wat is de goedkoopste webhoster die PHP ondersteunt en een eigen mailbox heeft?

Hoeft geen hele grote opslag te zijn. Het gaat om een kleine website met eigen domeinnaam en een mailbox. De site gaat uit 5 pagina's bestaan zonder foto's en een invul formulier die naar de mail gestuurd word.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik gebruik zelf Neostrada, er tevreden over en vanaf 1 euro per maand (ex btw) voor opslag, met mailbox. Voor een domein naam is Argeweb erg goedkoop, dit gebruikt een kennis van mij. Je kan een domeinnaam van Argeweb koppelen aan een webhosting pakket van Neostrada.

Bronnen:
http://www.argeweb.nl/
https://www.neostrada.nl/

Bij Falconweb.nl heb je een kleine website voor 10 euro excl. btw per jaar als je gebruik maakt van een kortingscode WEB2014 Inclusief het domein, dus dat lijkt me wel oké.

Ik gebruik Antagonist, simpel om te gebruiken. https://www.antagonist.nl voor 2,50 p/m 3 GB opslagruimte 60 GB dataverkeer Gratis domeinnaam 25 e-mailadressen 15 MySQL-databases voor 4,95 p/m Onbeperkt opslagruimte Onbeperkt dataverkeer Gratis domeinnaam Onbeperkt e-mailadressen Onbeperkt MySQL-databases voor 10,95 p/m Onbeperkt opslagruimte Onbeperkt dataverkeer Gratis domeinnaam Onbeperkt e-mailadressen Onbeperkt MySQL-databases Max. 5 websites hosten https://www.antagonist.nl/

Bronnen:
https://www.antagonist.nl/

Ik gebruikt http://LNB-hosting.nl, en dan het gratis pakket. Je krijgt veel features, naast PHP namelijk ook MySQL en 2 GB geheugen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100