Hoe sla ik in windows mail de antwoorden en reacties vanGV op datum op?

Alle antwoorden en reacties staan op alfabetische volgorde,te beginnen bij Zondag(ook een GVer) en eindigend met Alom,maar ik wil ze graag op datum zetten! Kan dat en is er iemand die het in nog eenvoudiger taal,dan die van Jip & Janneke kan uitleggen? Het terugvinden is op deze manier erg moeilijk!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het goed is staan er boven al die mailtjes teksten als: Afzender, datum etc. Klik eens met de muis op datum. Als het goed is worden de mailtjes dan op datum gesorteerd. Zie je als eerste een datum lang geleden, klik er dan nog eens op, dan worden ze andersom gesorteerd: nieuw eerst.

Je kunt alle mail per persoon of groep in bepaalde map laten binnen komen. dan staat alles gelijk op datum.

Zie het plaatje, rechtermuisknop op de balk met "Gerangschikt op: (bij mij) Van). Dan krijg je een soortgelijke lijst met opties, selecteer daar "Datum" en voila! Bij mij is het wel in Outlook maar het is vergelijkbaar. Toegevoegd na 3 minuten: Je ziet rechtboven van het vak met de opties trouwens "A bovenaan" staan, als je hier op klikt, wordt de volgorde omgekeerd en wordt het dus bijvoorbeeld "Z bovenaan". Bij de datum kan je dan ook instellen of je de oudste of de nieuwste berichten bovenaan wilt hebben. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100