Als Hitman Pro 3.5.4 aangeeft dat er geen spyware op mijn computer is gevonden, weet ik dan 100% dat er inderdaad geen spyware op mijn computer staat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat weet je niet 100% zeker. Software als hitman pro loopt standaard achter de ontwikkelingen van spyware aan. Ze kunnen ook niet anders. Hackers maken hun nieuwste spyware op basis van wat niet wordt tegengehouden door software als hitman pro. Dus het is altijd mogelijk dat je een stukje spyware hebt wat hitman pro (nog) niet kan herkennen.

Het is het spel van kat en muis. Zodra de kat slimmer is geworden om meer muizen te vangen, ontstaan er weer slimmere muizen die zich beter weten te verbergen. Nee, je kunt dus niet 100% zeker zijn dat je vrij bent van spyware, want je bent op internet...

Nee 100% zekerheid bestaat er niet, bij alle programma's is het ongeveer 99%. Spyware kun je met meerdere programma's zoeken, eentje die ook goed is is Malwarebytes, installeer de gratis versie, die voldoet prima. Ook Avast! 4 Home is een van de beste virusscanners die ook Spyware ziet voordat het op je computer staat en is ook gratis.

Bronnen:
http://www.avast.nl/avast_antivirus_produc...
http://www.malwarebytes.org/index.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100