Geen constante internetsnelheid?

Hallo, ik heb een Internetsnelheid 120 Mbps (ZIGGO). Maar mijn internet neemt continu af en toe in snelheid. De ene keer gaat het heerlijk snel, en de andere keer gaat het ongelooflijk langzaam. Ik heb bijvoorbeeld een programma waarmee ik download, die altijd de volledige snelheid uit je verbinding zou moeten halen maar daarin varieert de snelheid ook enorm. Er is geen sprake van spyware, virussen of iets dergelijks. Ik heb geen idee waar het vandaan komt. Ook met het laden van sites gaat het de ene keer enorm snel en de andere keer enorm langzaam. Enige ideeën?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zelf heb ik een computer die dat ook deed, bleek te liggen aan de leeftijd, mijn computer is gewoon oud, dus niet snel meer!! Ik moet dus langzamer minder ongeduldig zijn... Iets minder tempo en iets meer geduld zou het antwoord kunnen zijn. Succes!

Jou snelheid is 1 ding, maar aan de andere kant van de digitale snelweg moet de snelheid ook goed en constant blijven. En zelfs als dat in orde is mag er onderweg geen 'file' zijn. Probeer het indien nodig dus opnieuw op een rustiger moment van de dag, of dan misschien beter: nacht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100