Ik heb internet explorer, hoe kan ik dat dan wijzigen?

Ik heb storingen bij het kijken naar video en nu raden ze aan van browser te wijzigen, misschien dat dat helpt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou google chrome kunnen downloaden: http://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/ Je kunt google chrome dan ook direct instellen als standaard browser. Google chrome werkt bij mij altijd goed.

Ik vind het vreemd dat internet explorer niet werkt bij die video. Immers dat is verreweg de meest gebruikte browser en elke zichzelf respecterende site maker zorgt er voor dat iets op IE werkt. Chrome heeft als nadeel dat je het heel moeilijk kunt weghalen, er blijven restjes zitten waardoor je computer storing krijgt. Een alternatief is Firefox daarbij zitten leuke add ons die extra informatie aan internet pagina's toevoegen.

Gewoon een andere browser downloaden. SRWare Iron (is net als Chrome, maar dan zonder de privacy beperkende zaken): http://www.srware.net/downloads/srware_iron.exe Mozilla Firefox: http://www.mozilla.org/nl/download/?product=firefox-20.0&os=win&lang=nl Dit zijn wel de twee voornaamste alternatieven. Je hebt ook nog Opera, die ik zelf gebruik, maar hier werkt niet alles even goed op, en na de zomer gaat het ook over op webkit (wat Iron en Chrome ondermeer gebruiken) Wil je binnen je browser kunnen switchen kwa engine, dan zou je kunnen kiezen voor Sleipnir van Fenrir. Het is een browser uit Japan dat niet erg bekend is maar best handig kan zijn: http://www.sleipnirbrowser.com/nl/ Deze browser heeft de mogelijkheid om te switchen tussen Webkit (onder andere Chrome, Iron, Safari) en Trident (Internet Explorer gebruikt Trident). Toegevoegd na 1 minuut: Het nadeel dat Chrome heeft dat het irritant weg te halen is, heeft Iron overigens ook niet. Kwa extenties hebben zowel Chrome (waarvan je dus in de plaats Iron moet gebruiken) als Firefox veel mogelijkheden. Effe Googlen op 'naam browser' en 'extentions' en je vind de desbetreffende pagina's al. Toegevoegd na 1 minuut: Het nadeel dat Chrome heeft dat het irritant weg te halen is, heeft Iron overigens ook niet. Kwa extenties hebben zowel Chrome (waarvan je dus in de plaats Iron moet gebruiken) als Firefox veel mogelijkheden. Effe Googlen op 'naam browser' en 'extentions' en je vind de desbetreffende pagina's al.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100