Waar kan ik een domein het beste registreren?

Ik zou ook graag een email adres bij deze domeinnaam willen.

Bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

In Nederland moeten alle domeinnamen die eindigen op .nl worden geregistreerd bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Op de website van de stichting kan je, vóór de registratie, controleren of de door jou gewenste naam nog "vrij" is. Meer informatie vind je op de site van de stichting: www.sidn.nl

Bronnen:
www.sidn.nl

Er zijn meerdere registrars actief in Nederland. Ik ben tevreden over de domeinregistraties die ik bij Versio doe.

Ik zou voor mijndomein kiezen. Qua aanvragen en onderhouden zijn zij makkelijker dan Versio

Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld yourhosting, hier kun je het domein ook koppelen aan een email adres en je domein aan een wordpress hangen. Erg handig om zelf iets mee te bouwen!

eigenlijk hetzelfde verhaal als bij yourhosting.. Webnode.nl... heb hier zelf een website, maar deze is wel tegen betaling, maar ze regelen alles voor je. Vna een domeinregistratie tot aan hosting (dus ook e-mails), tegen een kleine vergoeding... Ik vind het zelf erg fijn werken maar smaken kunnen natuurlijk verschillen. Je kunt altijd eens kijken op hun website, misschien is het wel iets voor je. Als denk ik dat zij ook te werk gaan via een andere registrar.. heb het even nagekeken op whois.com, en hun domeinnamen staan geregistreerd bij realtime registrar in Zwolle.

Bronnen:
www.webnode.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100