Ik heb een ethernet kabel van KPN, ik wil hier graag wifi van maken, maar heb geen telefoonaansluiting. Kan dit op een andere manier wel?

Toegevoegd na 15 minuten:
Ik moet dus nu steeds de ethernet kabel aansluiten op mijn laptop voor internet. Ik heb internet via KPN. Ook heb ik al een router, maar deze pikt wel het ethernet signaal op, maar de laptop pikt het signaal niet op..

Weet jij het antwoord?

/2500

Je haalt nu wel heel veel door elkaar. Met alleen een ethernetkabel krijg je nooit WiFi (draadloos Internet), met alleen een telefoonaansluiting heb je ook nog geen WiFi. Met slechts alleen een ethernetkabel EN een telefoonaansluiting heb je ook nog geen WiFi. Je zal tenminste een draadloze (WiFi) router/accesspoint moeten aanschaffen. En ja, een internetaansluitng is om mee te beginnen ook onontbeerlijk!

Controleer of de ingebouwde draadloze adapter van je laptop nog wel signalen opvangt van netwerken in de omgeving. Als de ingebouwde draadloze adapter defect is kun je een mini usb adapter gebruiken. Met een WIFI Stick USB 300Mb WLAN kun je dan alsnog een snelle draadloze verbinding met je router maken. Toegevoegd na 7 minuten: Als het aan het modem/router van KPN ligt kun je ook contact opnemen met de helpdesk van KPN en een nieuwe vervangende Modem / Router vragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100