Hoe verwijder ik ''Hola search''?

ik heb iets geïnstalleerd en als ik nu een nieuw tabblad open (in Firefox), dan komt er een scherm dat lijkt op Google, maar dan met een konijn i.p.v het Google logo. De lay-out is ook iets dan Google. Ik heb het programma verwijderd, maar die startpagina als ik een nieuw tabblad open blijft nog steeds Hola search. Hoe verwijder ik dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Klik linksboven op oranje Firefox tab en dan op Opties -> Opties -> Algemeen Verander de link voor Startpagina naar een door jouw gewenste startpagina. Toegevoegd na 6 minuten: Bij verwijderen van programma's kun je overigens het beste Revo Uninstaller gebruiken. Dan worden ook restanten van het programma zoveel mogelijk verwijderd. Toegevoegd na 1 uur: Het is mogelijk dan een plugin. Probeer die uit te schakelen en te verwijderen. Kijk in de bron link ook bij Handmatig een plug-in de-installeren.

Bronnen:
http://support.mozilla.org/nl/kb/problemen...
http://www.revouninstaller.com/revo_uninst...

Download het programma Spybot - Search & Destroy (gratis) en laat dit programma je computer scannen. Dat duurt lang (bij mij totaal 850.000 bestanden - duur 45 minuten) Daarna de knop ''herstellen'' gebruiken. Bij Internet Explorer helpt dit absoluut !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100