Hoe kom ik aan een ftp database?

Ik heb een script gekocht om een site online te plaatsen. de verkoper vraagt om de gegevens van mijn ftp database zodat hij het script voor me kan installeren. Ik heb echter geen idee wat een ftp database is:O

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik neem aan dat je al een host hebt. Bij de aanschaf van die host kreeg je een e-mail met daarin je FTP gegevens. De FTP gegevens kunnen er zo uit zien: FTP host: 159.354.0.7 FTP user: gebruiker032 FTP wachtwoord: iu8435bq Let wel; FTP gegevens zijn de gegevens waarmee je op de server kan komen. Houd deze gegevens geheim. Ik begrijp dat de andere persoon het nodig heeft, maar pas het wachtwoord wel weer aan via een programma. Een goed FTP programma is FireFTP voor FireFox (te vinden bij de add-ons) of voor de desktop FileZila.

FTP is een manier om naar je webhost (online opslagplaats) te verbinden. Alle bestanden die hierop staan kunnen weergeven worden op je website.

Ftp account ken je opvragen waar jij je website hebt aangevraagd

De persoon waarmee je contact hebt bedoelt waarschijnlijk een database. Niet FTP, en helemaal geen FTP-database, want zoiets bestaat niet. De vraag is dus of er bij je hostingpakket een database zit inbegrepen, en wat daarvan de gegevens zijn. Dit kun je nagaan bij je hosting aanbieder. Toegevoegd na 1 minuut: Dat of hij wil je FTP- én database-gegevens. Dat kan ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100