Wat is een goede online vertalings progamma Turks?

Af en toe chat of mail ik met iemand in Turkije en dan probeer ik ook wellus iets in het Turks te vertalen, maar bij Google Translate klopt er geen moer van de gramatica en begrijpen ze daar mijn Turks niet.
Is er geen ander progamma die wel werkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geen 1 is echt goed in het vertalen. Ik gebruik er 4 en geen 1 van die 4 is echt goed. Ik gebruik dus: Babylon ( moet je downloade ) http://www.vertaalmachine.eu/ http://www.vertalen.nu/ ( alleen deze heeft geen turks geloof ik ) En die van google zelf. Alleen om eerlijk te wezen van die 4 die ik gebruik vind ik de vertaalmachine nog het beste. Maar wat je wel kan doen is naar igoogle gaan en daar een paar vertaal progamma's uit proberen. Ga naar: http://www.google.nl/ig/directory?hl=nl&root=/ig&igtab=Startpagina&dpos=top En vul dan rechts op de site in bij: zoeken naar gadgets iets in bv: translate/ vertalen enz Dan krijg je een hele waslijst aan vertaal progamma's.

Ik denk dat je beter een cursus beginnend tuks kunt volgen.. altijd beter dan dat knullige vertalen via google translate;-) Toegevoegd na 1 minuut: tuks moet turks zijn natuurlijk;-P

Met de volgende twee opties kan je Turks mee en in vertalen: http://nederlands.babylon.com/ (programma download) http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html (online) Geen persoonlijke ervaring met Turks, maar naar horen zeggen schijnt het voor Turks goed te werken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100