Weet iemand hoeveel kost een web site laten maken?

Hoi
Ik wil een web site laten maken maar er zijn veel bedrijven en ik kan niks van de kosten. de web site die ik wil is zoals deze web site

http://www.cambridge-academy.co.uk/
ik wil gewood de kosten ongeveer weten kan dat ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een simpele, goedkope website voor een club of verenging kost al snel minimaal 500 euro, als je er ook een net systeempje bij wil waarmee je zelf de inhoud kunt beheren. En dat is dan nog exclusief hosting en je domeinnaam. Als je echt een professionele website voor een bedrijf of instelling wil laten maken, heb je het over hele andere bedragen. Toegevoegd na 2 minuten: Je kunt ook zelf aan de gang gaan met webdesign, b.v. door met iWeb een website te maken. Je hoeft dan alleen hosting te kopen en je domeinnaam te registeren. Dat kost een paar tientjes per jaar. Maar je zult er veel tijd in moeten steken om iets moois te maken en om het netjes te onderhouden. Als het ECHT niks mag kosten, zijn er ook websites die jouw site gratis plaatsen. Meestal heb je al ruimte bij je internetabonnement gekregen waar je je eigen webpagina's mag plaatsen.

Dat ligt eraan, sommigen zijn duurder dan anderen. Je kan ook een gratis website maken, maar dit is niet echt mooi en handig.

Het verschilt.. Een website die lijkt op die van Cambridge kan je zeker een paar honderd euro kosten...

Je zou aan de mensen op sitedeals kunnen vragen wat voor prijs je zou kunnen verwachten. Het zijn geen grote bedrijven maar veel zelfstandige mensen met veel ervaring. Sitedeals.nl

Deze website zal minstens 5000-7000 euro hebben gekost. De site is meertalig, kent aanmeldformulieren, agenda's etc, etc. Vergeet ook niet dat het design daarbij inbegrepen zit. Een goed design alleen al kost zo'n 1500€ euro minimaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100