Wat is een snelle browser voor een trage pc?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Comodo dragon, Firefox, Internet explorer 5 :P Toegevoegd na 1 uur: Ik raad je aan Comodo Dragon te gebruiken, dit is gebaseerd op Google Chrome, maar dan zonder de veiligheidsgaten die Google in heeft gebouwd. Ook zijn hierdoor alle extensies van Chrome beschikbaar. Deze browser is volledig gratis en te downloaden op: http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDUQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.comodo.com%2Fhome%2Fbrowsers-toolbars%2Fbrowser.php&ei=Soy7UPnnHpPN4QSggIGADQ&usg=AFQjCNEV1SZXmBMVs-CKJCUgNIG6aTjBqg&sig2=Cz2swGxMuqYjNfCFcFiMsw Deze browser update ook automagisch :)

Ik heb een trage PC maar daar werkt internet explorer nog best wel snel op. Zorg wel dat je de meest recente versie hebt.

Voor een trage PC google chrome, dit is de snelste browser op het moment. Een andere snelle browser is Firefox, maar dit is meer voor de mensen die een snelle computer hebben en er meer uit willen halen. Hopelijk helpt het :)

Bronnen:
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,23892...

Download Opera: http://www.opera.com/ Dat is de snelste browser van het moment, verder is hij heel ligt. Een voordeel is Opera Turbo, daarmee word de pagina en de foto's op de pagina verkleint op de opera servers, en dan naar je toe gestuurd, daardoor gaat het laden sneller op langzame computers en langzaam internet.

Google Chrome is een snelle en lichte browser,die bij mij op mijn trage computer best snel is. In de bron heb ik test van een half jaar geleden zitten met de resultaten van de browsers qua snelheid.

Bronnen:
http://lifehacker.com/5884941/browser-spee...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100