Waarom kan ik niet meer aanmelden bij hotmail?

Ik zat op MSN, had van een contactpersoon de toegang beperkt, en later verwijderd. En nu ik naar hotmail ga zit ik wel in deze link: https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1352359134&rver=6.1.6206.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fmail.live.com%2Fdefault.aspx&lc=1043&id=64855&mkt=nl-nl&cbcxt=mai&snsc=1 maar het hele scherm is wit en ik kan niks meer doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

hotmail houdt er mee op! alle hotmail wordt outlook. als iets ophoudt, is het niet logisch dat je je nog kunt aanmelden. Toegevoegd na 23 minuten: E-maildienst Hotmail gaat na 16 jaar met pensioen. Microsoft gaat namelijk over op een nieuwe online dienst: Outlook. Wat gaat er veranderen en wat moet je weten? Kijk hier! Het nieuws dat Hotmail stopt, zorgde dinsdagavond bij veel mensen voor behoorlijk wat paniek. Veranderingen? Daar houden (veel) mensen niet van. Maar is dat terecht? Vooruitgang of niet!? Volgens Joris Peterse van Computer! Totaal is het nieuwe Outlook.com een vooruitgang. "Hotmail was flink verouderd. En als er iets vernieuwde, was dat eerder een stap terug. Outlook.com is meer van deze tijd, vooral doordat al die sociale media zijn geïntegreerd."

Bronnen:
http://www.rtl.nl/components/actueel/editi...

Je hotmail-emailadres blijf je behouden, maar je moet voortaan inloggen op www.outlook.com. Msn stopt er ook mee (net zoals hotmail), je kunt skype of whatsapp als alternatief nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100