Wat is een goed programma om gratis websites te maken?

Ik wil graag een eigen website maken

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kan oa met Webklik.nl, everyoneweb.com, webs.com en kindertent. Toegevoegd na 1 minuut: En come2me. Googlen op Gratis Website Maken was sneller geweest.

Google heeft ook zelf een tool on websites te maken. dit is best handig want je kan het op de makkelijke beginner manier doen door blokjes te verslepen en op de professionele manier met html

Als je Mac os x hebt met iLife dan is iWeb een fijn programma je kan het dan publiceren met dropbox. Je hebt dan geen reclame.

Komposer, NVU, zoek daar eens op :-)

Wordpress, gratis website omgeving alles mogelijk. Wordt veel gebruikt en ook voor vrij professionele dingen. Ook nog eens super simpel.

Of, voor de echte diehards: Notepad

Ik gebruik een combinatie van weebly.com, 000webhost.com, tynt.com, Conduit Wibiya, webhelpje.nl en gratiswebtoolz.com. O ja, ook nog phphulp voor PHP scripts. Ik doe het gratis. Maar alles bij elkaar is dit meer waard dan een betaalde site. Dus in feite heeft dit de waarde van een betaalde site, maar is gratis. Daarom gebruik ik deze combinatie. Kijk, het is lastiger dan andere gratis diensten, maar toch is dit het handigste voor mij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100