Hoe kom ik weer op wifi netwerk van arriva in de trein?

Ik reis vaak met een arriva trein, waarin je gratis gebruik kunt maken van internet via wifi. Nu is het meestal zo dat wanneer ik met mijn smartphone de browser open, er meteen een pagina verschijnt van arriva, waarop ik kan aanvinken dat ik het eens ben met de voorwaarden en dan kan ik internetten. Maar de laatste tijd verschijnt deze pagina niet meer!
Af en toe werkt het om in de adresbalk 'arriva' te tikken en dan komt hij (op een of andere wijze) toch bij de pagina uit. Maar dit lukt lang niet altijd, terwijl ik bij mijn wifi-instellingen kan zien dat ik wel verbinding heb met arriva (maar dus nog akkoord moet gaan met de voorwaarden).

Hoe kom ik nou toch op het netwerk van arriva?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer een onbeveiligde pagina te laden, als het goed is moet de inlog pagina nu verschijnen. als je android hebt werkt dit misschien ook: Als je handmatig verbinding maakt met dit netwerk (via instellingen) dan krijg je als het goed is krijg je zo iets te zien: "voor dit netwerk moet je je aanmelden, wil je nu naar de inlog pagina gaan?" dan klik je op oke en krijg je de inlog pagina.

Ga naar hotspot.nl/login

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100