Hoe kan ik er voor zorgen dat youtube niet meer blijft hangen?

Als ik een filmpje kijk op youtube hangt hij om de 20 seconden vast ik heb mijn computer al vaak zat opnieuw opgestart maar hij blijft maar vastlopen hoe kan ik zorgen dan hij niet meer vastloopt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

probeer dit eens open een filmpje op youtube rechtklik er op en kijk onder instellingen naar de buffer misschien moet je die wat vergroten ? meestal heeft dat hangen of haperen met de verbinding te maken door je buffer te vergroten of misschien zelf te verkleinen werkt het wellicht wat beter

Het kan zijn dat dit te maken heeft met HTML5. Dit is nog experimenteel. Sommige gebruikers blijken last te hebben van vastlopers. Je kan dit aan en uit zetten op deze pagina: http://www.youtube.com/html5 Onderaan (als het inderdaad is geactiveerd) kan je je deelname aan de HTML-5 test stopzetten. Hopelijk was dit het.

De nieuwste versie van de Adobe Flash Player downloaden heeft bij mij het vastloopprobleem verholpen.

Voordat je een video afspeelt is het verstandig om de geschiedenis/cookies in je browser te verwijderen. Als dat niet helpt: laat de video spelen en klik dan met je rechter muisknop op het beeld. Klik vervolgens op Instellingen > tabblad Weergave en haal het vinkje vóór Hardwareversnelling inschakelen weg. Als het probleem daarmee nog niet verholpen is, zit er maar één ding op: zet de video pas aan als, onderin het beeld, het grijze streepje volledig naar de rechterkant is gelopen.

toen mijn internet traag was deed ik altijd youtube filmpjes helemaal laden en daarna pas kijken (door bijvoorbeeld hem te laten afspelen tot bijna het einde zonder geluid; als hij niet laad als ik hem op pauze zette)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100