Als ik in mijn adresbalk in internet explorer een zoekopdracht invoer kom ik steeds op google.nl hoe krijg ik dat naar google.be?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ga een poging wagen... Klik op het radertje > internetopties, tabblad Algemeen > Zoeken > Instellingen. Nu zie je de zoekmachines weergegeven. Bij jou staat waarschijnlijk Google.nl bovenaan. Dat moet Google.be worden. Als die nog niet in het rijtje staat, klik je op Meer zoekmachines zoeken. Nu opent er een nieuwe pagina. Zorg ervoor dat bovenaan de pagina "België" staat en niet (zoals op afbeelding 1) Nederland. Op diezelfde pagina vindt je de zoekmachines die in België gebruikt worden. Klik op Google.be. Die zoekmachine komt dan op de pagina 'Invoegtoepassingen beheren' te staan. Markeer hem met je muis en klik op "Als standaard invoegtoepassing gebruiken". Zet hem bovenaan en verwijder de andere zoekmachines. Kijk verder voor alle zekerheid nog even of alle vinkjes op die pagina goed staan, voordat je de pagina weer sluit (afbeelding 2).

Klik op het radertje naast Aanmelden, rechtsboven. Kies voor Geavanceerd zoeken. Klik bij Verfijn uw zoekresultaten onder Regio op het pijltje naast 'elk land', en verander dat in België. Bevestig met de blauwe knop onderaan.

Simpel. verander nl in be

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100