Waar kan ik terecht voor alléén maar een internetabonnement?

Ik bedoel voor een vaste aansluiting voor mijn pc. Ik heb nu een Ziggo totaalpakket, maar ik kijk/luister helemaal nooit tv of radio. Bellen doe ik maar af en toe met mijn vaste lijn, de rest bel ik mobiel. Het enige waarvoor ik nog een abonnement wil, is internet.

Probleem: ik heb geen KPN leiding. Die is ooit stukgetrokken door boomwortels en KPN wilde alleen een nieuwe leiding aanleggen als ik ook een KPN-abonnement zou nemen. En anders moet ik maar wachten tot we hier in de straat glasvezel krijgen (voorlopig nog niet het geval). Een KPN-abonnement vind ik erg duur.

Wat is nu de goedkoopste oplossing? Het enige waarvoor ik internet gebruik is info opzoeken, foto's up- en downloaden en mailen. Weinig muziek of filmpjes, nauwelijks spelletjes. Ik heb maar 1 pc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is onmogelijk om internet te trekken via Ziggo als je KPN lijn stuk is. Je ISRA-punt is altijd op de KPN lijn aangesloten. Die doet het dus nog. Je kunt goedkope internet abonnementen overal vinden. Ik vond hier een paar goedkope internet abonnementen op een rijtje: http://www.goedkoop-internet-bellen-tv.nl/goedkoopste-internet-abonnementen-vergelijken

Je kunt bij Ziggo ook kiezen voor alleen internet. Als je abonnement van je totaalpakket afgelopen is, kun je tv en telefoon gewoon opzeggen. Heb in destijds telefonisch geregeld. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100