hoe moet ik mijn privévideos op youtube delen?

ik heb op youtube een video geupload maar ik wil hem wel met iemand delen, hoe moet ik zo iemand dan uitnodigen? waar moet ik op klikken en zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet de url link die je ziet als jij naar dat filmpje gaat kopiëren en die stuur je dan naar de vriend waar mee je hem wild delen

Het makkelijkste gaat het delen van bestanden, foto's en video's gaat met dropbox. Dit is een online opslag die je makkelijk via een link naar iemand kunt sturen.

Bronnen:
www.dropbox.com

Let erop dat er twee verschillende instellingen zijn als je video's niet openbaar wilt maken: Verborgen en Privé. Bij Verborgen kan iedereen die een link heeft de video bekijken, maar als je video onder Privé staat moet men ook een YouTube-account hebben om hem te kunnen zien. Je kunt je video's op twee manieren delen: 1. Door de video-url die rechts naar de video staat te kopiëren en per e-mail naar iemand toe te sturen; 2. Door onder "Privacy-instellingen" (achter: "Alleen mensen die jij selecteert, kunnen de video bekijken") de e-mailadressen in te vullen van mensen die de video mogen zien. Zodra je dan, onderaan de pagina, op "Wijzigingen opslaan" klikt, krijgen zij een uitnodiging om de video te bekijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100