Welke NRC-app moet ik kiezen?

Ik wil de NRC op mn iPad kunnen lezen en ben daartoe naar de Appstore gegaan. Nu zie ik twee app's voor iPads beschikbaar. Eentje met een zwart icoon met rode pijl en een ander met een afbeelding van de krant erop. Ik denk dat de ene app ouder is dan de andere en dat ze kennelijk gewoon naast elkaar bestaan. De waarderingen zijn voor beide hetzelfde. Kan iemand mij vertellen welke ik het beste kan nemen en de keuze beargumenteren? Ik moet ervoor betalen dus wil meteen de beste keuze maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De app met het plaatje van de krant is de app van NRC. De app met het icoon met de rode pijl is de app van NRC.next Het zijn dus apps van 2 verschillende kranten. Toegevoegd na 34 seconden: NRC krant: http://itunes.apple.com/nl/app/nrc/id457869501?mt=8 NRC.next: http://itunes.apple.com/nl/app/nrc.next/id400732628?mt=8 Toegevoegd na 2 minuten: Ah, je bedoeld waarschijnlijk deze app: http://itunes.apple.com/nl/app/nrc-handelsblad/id344459665?mt=8 Die is ook NRC Handelsblad, maar online gezet door een andere ontwerper, deze is van Graphicart eService, de 2 die ik eerder noemde zijn van NRC Media zelf.

Het zijn schermafbeeldingen, als je de blauwe balk doorschuift, verschijnt er nog een. Je kunt kiezen voor de dagelijkse of wekelijke variant. De App is echter hetzelfde.

Bronnen:
http://itunes.apple.com/nl/app/nrc/id45786...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100