Wat is een leuke mmo?

Ik zoek een MMO Browser game, die NIET te veel tijd kost.
Vele mmo's kosten vrij veel tijd als je een beetje leuk wil meedoen, en daarom zoek ik er eentje die wat minder tijd kost. Daarbij vind ik gameplay belangrijker dan graphics.

Iemand suggesties?
Ik ben bekend met de mmolists die google kan oprakelen, maar daar word je eigenlijk niet veel wijzer van.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ogame.nl

Ik speel al een tijdje BiteFight; een game waarin je kan kiezen om vampier of weerwolf te worden en dan het andere ras bevechten. Voordelen: Je kunt niet echt dood in de game zolang je met enige regelmaat blijft spelen Er zitten quests in de game waarin je o.a. demonen kan afslachten Je hoeft niet continu er achter te zitten, als je even niet speelt zet je je character op het kerkhof aan het werk om geld te verdienen - dit gaat ook door als je de browser sluit. Nadeel: Als je echt toffe items wil of bepaalde extra's dan moet je daarvoor "Helstenen" kopen, betalen kan via telefoon, SMS, iDEAL etc maar ook zonder helstenen kun je het ver schoppen in de game als je het handig aan pakt. Een andere MMO browser game welke ik hiervoor speelde is Dark-Future. In Dark-Future speel je een gangster in de maffia wereld, kun je drugs dealen en zelfs andere spelers omleggen. In DarkFuture ben je als je dood bent ook echt dood. Er is wel een beperkte respawn mogelijkheid, maar dan sta je ineens wel een aantal levels terug. Dark-Future vergt meer tijd overigens. Beide zijn dus role-playing, maar je kunt zelf uitmaken in hoeverre je meedoet op de roleplay fora.

Bronnen:
http://www.bitefight.nl
http://www.dark-future.org

http://forum.gamez.nl/index.php?showtopic=796

Kijk eens op www.webgamefavorites.com

Bronnen:
http://www.webgamefavorites.com

gladiatus hoeft niet veel tijd te kosten. (creeer je eigen gladiator). The west (cowboy). Popmundo (muziekster) En er zijn vele maffiaspellen maar daarbij is het toch handig dat je er wat meer tijd in steekt aangezien je hier dood gemaakt kunt worden wat veel frustraties kan opleveren

Bronnen:
www.criminalpath.com
www.gladiatus.nl
www.omerta.com
www.popmundo.nl
www.the-west.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100