Welke websites zijn geschikt om personen te achterhalen voor een reünie?

Ik ken b.v.: www.detelefoongids.nl; www.ikhebje.nl (met name omgekeerd zoeken); schoolbank; schoolreünie. Er moeten er meer geschikte websites zijn. Welke? En hoe werken die om personen te achterhalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

WieoWie en Spyderweb zijn inderdaad de meest bekende. Maar misschien leveren andere zoekmachines ook nog wel iets op, bijvoorbeeld: http://www.voelspriet.nl/personenzoeken.htm http://wink.com/ http://pipl.com/ http://www.peopleanalyzer.com/ http://www.123people.nl/ Je kunt ook een oproep plaatsen op b.v. deze websites: http://reunieszoekertjes.blogspot.com/ http://www.margriet.nl/vraag-en-aanbod?cat=45&page=10 http://www.wiezoektwie.nl/rubriek.asp?index=130&rubriek_id=sch http://www.dichtbij.nl/t-gooi/lifestyle/zorg-en-welzijn/artikel/2242402/gooilandmavo-reunie-oudleerlingen-gezocht.aspx en natuurlijk op Marktplaats en Speurders. Succes!

Op www.schoolbank.nl kun je je school en/of klasgenoten intypen en dan vind je ze makkelijk terug.

Ik gebruik vaak wieowie.nl om personen te zoeken. Afhankelijk van de naam (vaker voorkomend of juist niet) en de vindbaarheid van die persoon op het Internet heeft dit meer of minder succes. Het is in ieder geval altijd een poging waard.

Bronnen:
http://www.wieowie.nl/

http://www.spyderweb.eu/ Is ook een handige om mensen mee terug te vinden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100