Bestaan er internet kabels met Man en Vrouw?

Hallo, ik zoek een internet kabel met aan de ene kant een mannetje en aan de andere kant een vrouwtje, dus een soort verlengkabel. Ik hoef geen kabel boven de 5 meter want mijn tussen mijn PC en mijn Xbox 360 zit 2 meter ruimte.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat je zoekt is deze,.... . zie link een koppel blokje Kan je gewoon 2 standaard utp kabels insteken Maar zoals gezegd het is niet de ideale oplossing storinggeveolig enzo zeker al je vaak de kabel er in en er uit haalt Wat ook handig kan zijn is een switch of een oude router mag ook heb je er misschien nog eentje in huis van een vorige provider ? die kan je makkeloijk als switch gebruiken heb je wel een extra stopcontact nodig maar dan hoef je niet constant draden te wisselen en kan je de pc en de xbox tegelijkertijd gebruiken. Tip zoek eens op een rommelmarkt voor een habbekrats liggen daar wel oude modems.

Bronnen:
http://www.blueface.nl/rj45-koppeling-verb...

Ze bestaan wel: http://www.computercableinc.com/ccinc/cat5e.jsp?sub=CAT5E+Male%2FFemale+Cables Maar ze zijn niet aan te raden. Een dergelijke verbinding is erg storingsgevoelig, en qua prijs heb je waarschijnlijk evengoed een nieuwe langere die wel betrouwbaar werkt.

wat dacht je van een koppeling voor €5,- helemaal klaar en kan je met ideaal betalen. Toegevoegd na 2 minuten: http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_nl3/~flN0YXRlPTg2MDMzMzE4Ng==?direkt_aufriss_area=SHOP_B2C_TAB_COMPONENTS&~template=PCAT_AREA_S_browse&p_page_to_display=&catalogs_sub_id=sub6&aktiv=6&navi=oben_1

Bronnen:
http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_n...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100