Ik ben op zoek naar leuke websites, wie weet er nog een voor me?

Ik heb nog niet zo lang internet en ben op zoek naar leuke websites. Het is echter zo groot dat ik niet weet waar ik moet beginnen.
Ik hou van sites zoals deze; waar je wat wijzer van kunt worden, dingen kunt delen met anderen, gewoon een site waar je je echt even mee kunt vermaken.
Wie weet er een?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.startpagina.nl Een verzameling links over echt bijna elk onderwerp! Als je iets zoekt over bijvoorbeeld GTST dan type je http://www.gtst.startpagina.nl of je gebruikt de zoekbalk bovenaan in de website om te zoeken op het internet of ind e dochterpagina's (zo heten de onderwerp-startpagina's). Veel plezier bij het ontdekken van de online wereld!

Yunomi.nl is wel leuk, als je een vrouwtje bent tenminste. Denk dat het vrouw gehalte voor mannen iets te hoog is.

www.gamesquare.nl

Ik zou natuurlijk een hele lijst me sites kunnen geven. Je kan ook de zoekfunctie gebruiken, waardoor je bij de eerste vraag al gelijk tientallen sites kan vinden.

Je kunt een Profiel maken op Hyves en kijken of er vrienden..kennissen..familie van jou er ook op zitten.

Bronnen:
www.hyves.nl

ik stel voor: www.goeievraag.nl - je wordt er wijzer van - je kunt dingen delen met anderen dus ..... ;-) Maar als je graag een overzicht hebt van nieuwsberichten: www.krantenkoppen.be (kan je ook NL-kranten bekijken indien je uit NL komt) --> blijf je up-to-date www.facebook.com wordt ook meer en meer populair

Gewoon zoeken.! http://www.altavista.com/web/

http://casper.frontier.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100