Hoe kan ik tweets automatisch laten versturen vanaf mijn tweetdeck-account?

Ik heb een tweetdeck-account voor mijn webshop, en ik zou tijdens de dag ook tweets willen versturen maar dat gaat niet vanwege mijn werk.

Nu doe ik dat 's avonds als ik thuis kom, maar dat heeft natuurlijk niet het gewenste effect. Als ik nou enkele tweets van tevoren ingeef die op een bepaalde tijd verstuurt moeten worden, verdeeld over de dag, dan zou dat al een stuk makkelijker zijn voor mij.

Ik weet dat het kan met tweetdeck, maar hoe moet ik dat doen?

Groeten
Ronald

Weet jij het antwoord?

/2500

1. Open TweetDeck op uw computer. Log in met je TweetDeck gebruikersnaam en wachtwoord indien je niet automatisch wordt ingelogd 2. Typ een status update in de "What's Happening? 'box in TweetDeck. 3. Klik op het pictogram (van de Twitter-account) waarin je de update post. Het icoon is te vinden boven de "What's Happening? 'box. Als het pictogram al is verlicht, niet klikken. 4. Klik op de "Schedule this Update" pictogram onder de "What's Happening" box. 5 Klik op de datum en selecteer een datum in de kalender dat verschijnt. Dit is de datum waarop de tweet wordt verzonden. 6 Klik op de uren en minuten cijfers, en typ een keer met de 24-uurs klok. Dit is het tijdstip waarop de tweet zal worden verzonden. Klik op "Tijd instellen." 7 Klik op de knop "Verzenden" onder het "What's Happening? 'box.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100