klopt het dat als je een zinnetje met geel eromheen ziet met: u kan nu geen gebruik van uw hotmail maken, dat iemand je hackt?

elke keer als ik bij mijn oude msn inlog en in mijn ostvak kijk dan zie ik een zinnetje boven tevoorschijn komen met: u kan geen gebruik maken van uw hotmail of internetverbinding en dan zie je er geel omheen. een vriendin heeft me bang gemaakt, want ze zei dat een vriend zei dat iemand anders dan ook in je postvak is. klopt dat? of kan kan het ook iets anders zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat klopt niet. Ik zie het ook geregeld staan, en het betekent volgens mij dat er even geen verbinding is met het mailsysteem. En daardoor kunnen er geen nieuwe berichten opgehaald of verstuurd worden. Maar als je even wacht en dan de pagina vernieuwt (met F5) dan is het meestal al opgelost.

Nee de kans is klein dat iemand anders dan ook in je postvak zit, omdat je op meerdere computers tegelijk in je hotmail kan komen en er dan niks gebeurd. Maar omdat je het altijd hebt als je op je oude msn inlogt zou het kunnen zijn dat je hotmail een fout bevat die telkens geladen wordt wanneer je je postvak wilt openen. Als je belangrijke emails verwacht zou ik contact opnemen met windows hotmail.

Bronnen:
Eigen ervaring

Nee, als er staat u kan geen gebruik maken van uw hotmail of internetverbinding. Is er geen goede internetverbinding, is er een storing bij hotmail, zijn ze bezig met hotmail of he hotmail account doet het gewoon even niet doordat je hem bijvoorbeeld al lang niet meer hebt gebruikt. Dit kan je oplossen door op F5 te drukken of op nieuw in te loggen. Dit is dus geen aanwijzing dat u gehackt bent want als je op meerderen locaties online bent zal er niks gebeuren en zal je gewoon je hotmail kunnen gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100