Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik, als ik een mail verstuur, onderin een facebook logo kunnen plaatsen. en als je daarop klit door wordt gelinkt naar onze bedrijfsfb pagina?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Internet
7.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Je kan verschillende delen hiervoor gebruiken. Zoiezo is het handig als je verstand hebt van HTMl en je een emailaccount/email stuurt waarin HTMl gebruikt mag worden.

Om deze link te maken heb je het logo van facebook nodig (http://www.grassrootsy.com/wp-content/uploads/2011/11/Facebook_logo.png) en een email editor.

Zet het plaatje in de mail en vaak kun je door middel van op het plaatje te klikken een link opgeven naar de bedrijfspagina.

Een 'Like button' kan je op facebook zelf maken, met deze link: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het eenvoudigst is het om dit geheel als handtekening aan je mail toe te voege. Start een nieuw bericht>> klik in de werkbalk op handtekening>>nieuw. Je kunt hier nu de gewenste afbeelding invoegen en er een hypelink aan verbinden. Gebruik hiervoor de de knop met het wereldbolletje met de schakel.
Stel uiteindelijk de handtekening in voor alle berichten en in elk verzonden bericht zal het klikbare plaatje worden meegestuurd.

Suc6
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
v1XXiC , [url=http://nprgsbohjbfw.com/]nprgsbohjbfw[/url], [link=http://vdgfqnxkqnyh.com/]vdgfqnxkqnyh[/link], http://juqncakmogmj.com/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding